За Нас

 Авто Алекс како застапник на истоимената фирма Avto Alex s.p од Словенија која се занимава со откуп и продажба на возила, посредување во издавање на потребната документација.

    Нашето 30-годишно искуство како трговци со автомобили е доволен доказ за нашата успешна и професионална работа и голем мотив за Вас, почитувани клиенти да не посетите и од нашата широка понуда на автомобили да изберете квалитетен автомобил по атрактивна цена.

     Покрај квалитетни автомобили, нудиме и продажба на трактори, комбиња и камиони, а постои и можност за нарачка на автомобили со гарантиран квалитет.

Како новина во нашето работење е понуда на нецаринети возила, по високо Атрактивни цени и отворени можности при регистрација.  Исто така нудиме ПАКЕТ ЦЕНИ за Трговци.

 

 

      Задоволни клиенти и загарантиран квалитет на прво место!

 

 

Промоции и новости

25 Септември 2011, 12.33 Administrator
Специјална ПОНУДА!
       Како новина во нашето работење е понуда на нецаринети возила, по високо Атрактивни цени и отворени мо
21 Мај 2010, 21.24 Administrator
Добредојдовте!
Добредојдовте, Avto Alex со своето 30 годишно работење нуди првенствено квалитет.  На Плац имаме повеке од 40 возила од кои 90 %