Како новина во нашето работење е понуда на нецаринети возила, по високо Атрактивни цени и отворени можности при регистрација.  Исто така нудиме ПАКЕТ ЦЕНИ за Трговци.

Со почит,

Авто Алекс

 

DSC 2291

DSC01265


 

Промоции и новости

25 Септември 2011, 12.33 Administrator
Специјална ПОНУДА!
       Како новина во нашето работење е понуда на нецаринети возила, по високо Атрактивни цени и отворени мо
21 Мај 2010, 21.24 Administrator
Добредојдовте!
Добредојдовте, Avto Alex со своето 30 годишно работење нуди првенствено квалитет.  На Плац имаме повеке од 40 возила од кои 90 %