TOYOTA AURIS 1.4 D4D
Година : 2009 ЦЕНА
Километри : 170 000-179 999 5580
KIA CEED - FACELIFT 1.6 CRDi
Година : 2010 ЦЕНА
Километри : 160 000-169 999 5580
CITROEN C3 PANORAMA 1.6 HDI
Година : 2010 ЦЕНА
Километри : 150 000-159 999 5390
Renault PARTNER 1.6 HDI TEPEE
Година : 2009 ЦЕНА
Километри : 180 000-189 999 5380
--Страница 2 од 11--

<<-Прва <-Претходна ---- Наредна -> Последна ->>

Промоции и новости

25 Септември 2011, 12.33 Administrator
Специјална ПОНУДА!
       Како новина во нашето работење е понуда на нецаринети возила, по високо Атрактивни цени и отворени мо
21 Мај 2010, 21.24 Administrator
Добредојдовте!
Добредојдовте, Avto Alex со своето 30 годишно работење нуди првенствено квалитет.  На Плац имаме повеке од 40 возила од кои 90 %