Добредојдовте,
Avto Alex со своето 30 годишно работење нуди првенствено квалитет.

 На Плац имаме повеке од 40 возила од кои 90 % се од прв сопственик, редовно сервисирани и добро сочувани возила. Покрај патнички нудиме и товарни возила. Загарантиран квалитет.

Желба ни е да со професионализам, удоволување на барањата на купците,квалитетни возила и конкурентни цени да изградиме препознатлив бренд во продажбата на половни возила.

 

DSC01265

DSC 2291

DSC01262

iphone 1195

 

Renault MASTER 2.5 DCI
Година : 2009 ЦЕНА
Километри : 180 000-189 999 8500
DEUTZ SUZUKI JIMNY 4X4 PRODADENO
Година : 2007 ЦЕНА
Километри : 110 000-119 999 5980
DEUTZ SUZUKI GRAND VITARA / 4X4 PRODADENO
Година : 2006 ЦЕНА
Километри : 160 000-169 999 5780
HYUNDAI TUCSON PRODADENO
Година : 2008 ЦЕНА
Километри : 140 000-149 999 5680
--Страница 1 од 11--

---- Наредна -> Последна ->>

Промоции и новости

25 Септември 2011, 12.33 Administrator
Специјална ПОНУДА!
       Како новина во нашето работење е понуда на нецаринети возила, по високо Атрактивни цени и отворени мо
21 Мај 2010, 21.24 Administrator
Добредојдовте!
Добредојдовте, Avto Alex со своето 30 годишно работење нуди првенствено квалитет.  На Плац имаме повеке од 40 возила од кои 90 %