Информации за контакт

Авто Алекс

Ул. Академик Пенчо Давчев, бр. 210, Велес


Моб: 070 354 113/078 459 965

 


Е-маил: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите / Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Веб: www.avtoalex.mk

Е-маил:
Наслов:
Порака:
Безбедносно прашање: Колку е збирот 2+2?

Промоции и новости

25 Септември 2011, 12.33 Administrator
Специјална ПОНУДА!
       Како новина во нашето работење е понуда на нецаринети возила, по високо Атрактивни цени и отворени мо
21 Мај 2010, 21.24 Administrator
Добредојдовте!
Добредојдовте, Avto Alex со своето 30 годишно работење нуди првенствено квалитет.  На Плац имаме повеке од 40 возила од кои 90 %