OPEL MERIVA OPEL MERIVA 1,7 CDTI 74 KW 2008
Година : 2008 ЦЕНА
Километри : 160 000-169 999 3180
Renault HONDA JAZZ 1.4 BENZIN - 05 ODLICEN AVTO ALEX HONDA JAZZ 1.4 BENZIN - 05 ODLICEN AVTO ALEX
Година : 2005 ЦЕНА
Километри : 120 000-129 999 2780
Volkswagen VW POLO VW POLO 1.2 16V -04
Година : 2004 ЦЕНА
Километри : 130 000-139 999 2580
Volkswagen POLO VW POLO 1.4 16V -02 ODLIČEN AVTO ALEX
Година : 2002 ЦЕНА
Километри : 160 000-169 999 2480
--Страница 5 од 6--

<<-Прва <-Претходна ---- Наредна -> Последна ->>

Промоции и новости

25 Септември 2011, 12.33 Administrator
Специјална ПОНУДА!
       Како новина во нашето работење е понуда на нецаринети возила, по високо Атрактивни цени и отворени мо
21 Мај 2010, 21.24 Administrator
Добредојдовте!
Добредојдовте, Avto Alex со своето 30 годишно работење нуди првенствено квалитет.  На Плац имаме повеке од 40 возила од кои 90 %