PEUGEOT PEUGEOT 1007 PEUGEOT 1007 2008 GODINA
Година : 2008 ЦЕНА
Километри : 160 000-169 999 3180
CITROEN CITROEN C5 CITROEN C5 2.0HDI 2006
Година : 2006 ЦЕНА
Километри : 170 000-179 999 3180
OPEL MERIVA Opel Meriva 1.3 CDTi (75Ks) 2008
Година : 2008 ЦЕНА
Километри : 160 000-169 999 3180
OPEL MERIVA 1.7 CDTI 74KW/101ks -07 NOVA AVTO ALEX
Година : 2007 ЦЕНА
Километри : 170 000-179 999 3180
--Страница 4 од 6--

<<-Прва <-Претходна ---- Наредна -> Последна ->>

Промоции и новости

25 Септември 2011, 12.33 Administrator
Специјална ПОНУДА!
       Како новина во нашето работење е понуда на нецаринети возила, по високо Атрактивни цени и отворени мо
21 Мај 2010, 21.24 Administrator
Добредојдовте!
Добредојдовте, Avto Alex со своето 30 годишно работење нуди првенствено квалитет.  На Плац имаме повеке од 40 возила од кои 90 %