Volkswagen FOX 1.2i BENZIN 40KW/55KS 2010 NOVO
Година : 2010 ЦЕНА
Километри : 130 000-139 999 4680
PEUGEOT 407 2.0 HDI 100KW/136KS AVTO ALEX
Година : 2004 ЦЕНА
Километри : 150 000-159 999 4580
PEUGEOT 407 2.0 HDI 16v, 100kw, 136 KS 2004 god
Година : 2004 ЦЕНА
Километри : 140 000-149 999 4480
OPEL ASTRA OPEL ASTRA 1.7 DTI 74ks -06 FULL Avto Alex NOVO
Година : 2006 ЦЕНА
Километри : 160 000-169 999 4480
--Страница 2 од 13--

<<-Прва <-Претходна ---- Наредна -> Последна ->>

Промоции и новости

25 Септември 2011, 12.33 Administrator
Специјална ПОНУДА!
       Како новина во нашето работење е понуда на нецаринети возила, по високо Атрактивни цени и отворени мо
21 Мај 2010, 21.24 Administrator
Добредојдовте!
Добредојдовте, Avto Alex со своето 30 годишно работење нуди првенствено квалитет.  На Плац имаме повеке од 40 возила од кои 90 %