OPEL ASTRA 1.7 CDTI 74KW/101ks -08 AVTO ALEX
Година : 2008 ЦЕНА
Километри : 170 000-179 999 0
FORD GALAXY GHIA 1.9 TDI 85KW-116KS GHIA AVTO ALEX
Година : 2005 ЦЕНА
Километри : 170 000-179 999 0
PEUGEOT 307 PEUGEOT 307 2.0 HDI 66kw 2001 GOD. Avto Alex
Година : 2001 ЦЕНА
Километри : 160 000-169 999 0
--Страница 13 од 13--

<<-Прва <-Претходна ----

Промоции и новости

25 Септември 2011, 12.33 Administrator
Специјална ПОНУДА!
       Како новина во нашето работење е понуда на нецаринети возила, по високо Атрактивни цени и отворени мо
21 Мај 2010, 21.24 Administrator
Добредојдовте!
Добредојдовте, Avto Alex со своето 30 годишно работење нуди првенствено квалитет.  На Плац имаме повеке од 40 возила од кои 90 %