Renault Renault Master Renault Master 2.5 DCI -2009g ladilnik
Година : 2009 ЦЕНА
Километри : 180 000-189 999 8500
Passat VW PASAT VW PASAT KARAVAN 2.0 TDI 2006
Година : 2006 ЦЕНА
Километри : 160 000-169 999 4980
OPEL OPEL ASTRA OPEL ASTRA COSMO 1.3 CDTI 66KW -09
Година : 2009 ЦЕНА
Километри : 140 000-149 999 4680
CITROEN CITROEN C4 CITROEN C4 GRAND PICASSO 1.6 80KW 2008 GODINA
Година : 2008 ЦЕНА
Километри : 190 000-199 999 4280
--Страница 1 од 5--

---- Наредна -> Последна ->>

Промоции и новости

25 Септември 2011, 12.33 Administrator
Специјална ПОНУДА!
       Како новина во нашето работење е понуда на нецаринети возила, по високо Атрактивни цени и отворени мо
21 Мај 2010, 21.24 Administrator
Добредојдовте!
Добредојдовте, Avto Alex со своето 30 годишно работење нуди првенствено квалитет.  На Плац имаме повеке од 40 возила од кои 90 %