OPEL ASTRA COSMO 1.3 CDTI 66KW/90KS 2009 FACELIFT
Година : 2009 ЦЕНА
Километри : 140 000-149 999 5680
Renault VEL SATIS Vel Satis 05g 2.2dCi 150ks, kako novo-Avto Alex
Година : 2005 ЦЕНА
Километри : 180 000-189 999 4780
OPEL MERIVA 1.7 CDTI 92KW/125KS 2007 FACELIFT
Година : 2007 ЦЕНА
Километри : 140 000-149 999 4780
PEUGEOT 407 1.6 hdi 80KW/110KS 2007 AVTOALEX
Година : 2007 ЦЕНА
Километри : 170 000-179 999 4680
--Страница 1 од 13--

---- Наредна -> Последна ->>

Промоции и новости

25 Септември 2011, 12.33 Administrator
Специјална ПОНУДА!
       Како новина во нашето работење е понуда на нецаринети возила, по високо Атрактивни цени и отворени мо
21 Мај 2010, 21.24 Administrator
Добредојдовте!
Добредојдовте, Avto Alex со своето 30 годишно работење нуди првенствено квалитет.  На Плац имаме повеке од 40 возила од кои 90 %