Добредојдовте,
Avto Alex со своето 30 годишно работење нуди првенствено квалитет.

 На Плац имаме повеке од 40 возила од кои 90 % се од прв сопственик, редовно сервисирани и добро сочувани возила. Покрај патнички нудиме и товарни возила. Загарантиран квалитет.

Желба ни е да со професионализам, удоволување на барањата на купците,квалитетни возила и конкурентни цени да изградиме препознатлив бренд во продажбата на половни возила.

 

DSC01265

DSC 2291

DSC01262

iphone 1195