OPEL VECTRA OPEL VECTRA 1.9 CDTI 88ks -05 Avto Alex
Година : 2005 ЦЕНА
Километри : 180 000-189 999 4180
PEUGEOT 307 PEUGEOT 307 2.0 HDI 66kw 2001 GOD. Avto Alex
Година : 2001 ЦЕНА
Километри : 160 000-169 999 2680
Renault SCENIC RENAULT SCENIC 1.9 DCI-120ks -04 Avto Alex
Година : 2004 ЦЕНА
Километри : 140 000-149 999 3350
Renault LAGUNA Renault LAGUNA 1.9 2005god AVTO ALEX
Година : 2005 ЦЕНА
Километри : 180 000-189 999 4480
--Страница 1 од 10--

---- Наредна -> Последна ->>

Промоции и новости

25 Септември 2011, 12.33 Administrator
Специјална ПОНУДА!
       Како новина во нашето работење е понуда на нецаринети возила, по високо Атрактивни цени и отворени мо
21 Мај 2010, 21.24 Administrator
Добредојдовте!
Добредојдовте, Avto Alex со своето 30 годишно работење нуди првенствено квалитет.  На Плац имаме повеке од 40 возила од кои 90 %